X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Lupu: Să fim atenți să nu degradăm imaginea Parlamentului

12 feb. 2015,, 11:06   Politică
3714 4

Foto : noi.md

Liderul PD, Marian Lupu, a lansat un îndemn la adresa colegilor din Parlament să dea dovadă de maturitate și profesionalism în noua sesiune parlamentară. Totodată, democratul a încercat să-i convingă pe deputați să acorde în cadrul plenarei de astăzi vot de încredere noului guvern, informează NOI.md.

„Am avut diverse momente neplăcute în legislatură precedentă. Să fim atenți să nu degradăm imaginea Parlamentului prim comportament lipsit de decență, agresiune fizică sau verbală. Putem fi în dezacord, dar haideți să o facem civilizat. A face politică nu înseamnă a face mereu scandal”, a menționat Lupu.

Liderul democraților i-a îndemnat pe parlamentari să susțină noul program de guvernare și echipa lui Iurie Leancă și a vorbit despre importanța vectorului european.

„Am convingerea că putem face din integrarea europeană o chestiune de consens larg. Vectorul european nu trebuie să fie o chestiune de ruptură, care să polarizeze societatea, dar o idee care să consolideze cetățenii. Să scoatem integrarea europeană din sfera ideologică și să o așezăm în sfera pragmatismului”, a îndemnat Lupu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?