X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Vlah: Plahotniuc îi întoarce datoria lui Dudoglo

9 feb. 2015,, 10:54   Politică
10668 4

Vlah: Plahotniuc îi întoarce datoria lui Dudoglo
Foto: enigagauziya.md

Susținerea acordată de Partidul Democrat primarului de Comrat la alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei este parte a unei înțelegeri mai vechi dintre Vlad Plahotniuc și Nicolae Dudoglo. Declarația aparține deputatei Irina Vlah și a fost făcută în cadrul unui interviu acordat Clubului de presă „Rezonanţa socială”, notează NOI.md.

Potrivit Irinei Vlah, prim-vicepreședintele democraților ar întoarce în acest mod datoria pe care o are față de Dudoglo, după ce, anterior, edilul ar fi promovat interesele PD în autonomie.

„Dudoglo este omul lui Plathontiuc, el a spus de nenumărate ori că sînt buni prieteni, tovarăși și că îl respectă mult pe Plahontiuc. În al doilea rînd, Dudoglo este liderul organizației teritoriale a PD și reprezintă interesele PD în regiune. Dudoglo și-a asumat o misiune destul de complicată de a promova interesele acestui partid, care este cel mai nepopular partid din autonomie. Cred că domnul Plahotniuc întoarce acum datoriile partenerului său, după ce Dudoglo și-a asumat această responsabilitate. Din informațiile pe care le dețin, ei sînt gata să depună toate eforturile necesare pentru ca Dudoglo să devină bașcan al Găgăuziei”, a precizat Irina Vlah.

Candidata independentă susținută de socialiști la postul de bașcan al Găgăuziei a mărturisit că s-a pregătit intens pentru scrutinul local din martie curent și nu are nicio temere legată de faptul că este unica femeie înscrisă în cursă.

„Am început să mă pregătesc pentru aceste alegeri imediat ce s-au încheiat alegerile precedente. Spre deosebire de mulți oponenți de-ai mei, am lucrat pe parcursul ultimilor șase ani destul de intens. Cunosc directorii tuturor întreprinderilor din localitate, locuitorii Găgăuziei, ei mă cunosc pe mine, am lucrat mult în regiune și împreună cu oamenii de acolo”, a punctat Irina Vlah.

Menționăm că Partidul Socialiștilor a anunțat recent că va susține candidatura Irinei Vlah la alegerile din Autonomia Găgăuză. Decizia a stîrnit însă nemulțumirea organizației teritoriale a socialiștilor, care au declarat că îl vor susține pe Dmitri Croitor în aceste alegeri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?