X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Poliția pînă acum nu are temei pentru reținerea lui Papuc

5 feb. 2015,, 12:40   Societate
4149 0
Foto: noi.md
„Dispunem doar de sentința instanței de judecată privind condamnarea lui Gheorghe Papuc la 4 ani de închisoare cu executare. Mai mult niciun document, nicio cerere, nimic. În afară de aceasta, acțiunile ulterioare vizavi de persoana condamnată urmează să fie întreprinse de comisariatul de poliţie al sectorului în care locuiește Papuc și unde a fost pronunțat verdictul”, a declarat în cadrul prezentării raportului de bilanț al Inspectoratului General al Poliției pe anul 2014 șeful acestuia, Ion Bodrug, relatează NOI.md.

Răspunzînd la întrebările jurnaliștilor, polițistul a precizat că acest lucru nu înseamnă că ei vor sta „deoparte”. „Orice colaborator al poliției, inclusiv al celei de frontieră, nu numai că are dreptul, ci este obligat să-l rețină pe Papuc”.

„Nu avem date de la Poliția de Frontieră privind traversarea frontierei de stat de către condamnatul Papuc. În ceea ce privește segmentul frontierei cu Ucraina de pe teritoriul autoproclamatei RMN, trebuie să înțelegeți că ea există doar pe hîrtie. Noi le am expediat o cerere de informații colegilor din Ucraina, așteptăm răspunsul oficial despre eventuala trecere a frontierei de către Papuc. Totodată, ținînd cont de situația din statul vecin, noi nu sperăm la un răspuns urgent”, a mărturisit Bodrug.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?