X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Rezultatele sondajului pe Noi.md: Arestul lui Stoianoglo va duce la proteste cu consecințe imprevizibile

20 oct. 2021,, 11:15   Societate
21104 1

Reținerea scandaloasă a Procurorului General al Moldovei Alexandru Stoianoglo și suspendarea acestuia din funcție au provocat o reacție ambiguă în societate. Acest lucru îl denotă datele ultimului sondaj de opinie cu participarea a peste 2070 de persoane, publicate de portalul de știri Noi.md.

Cititorii au fost invitați să răspundă la următoarea întrebare:

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?

Majoritatea cititorilor portalului Noi.md care au participat la sondaj consideră că arestul lui Stoianoglo va servi drept un catalizator al valului de proteste cu consecințe imprevizibile. Această variantă de răspuns au ales 71,2 la sută din respondenți.

Încă 12,3% din cei chestionați sînt de părere că după 30 de zile de arest la domiciliu, Stoianoglo va fi eliberat. Alții 9% au răspuns că acesta va fi condamnat la ani grei de închisoare.


Totodată, 7,5 la sută din respondenți consideră că aceste evenimente îl vor motiva pe Stoianoglo să-și creeze propriul proiect politic.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?