Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

E imposibil să nu fii surprins, văzînd lumea! (FOTO)

3 feb. 2015,, 16:45   Societate
5454 2
Foto: noi.md
De acest lucru, remarcat cîndva de Kozma Prutkov, s-a convins o cititoare a noastră după ce a procurat de la un supermarket din capitală cașcaval ucrainean, relatează NOI.md.

Femeia a rămas surprinsă după ce a tăiat cașcavalul și a găsit în interiorul lui o un sul de carton. Trebuie de menționat că la magazin i-au restituit banii pentru produsul necalitativ.

Iar cum se procedează în cazurile în care atît vînzătorul, cît și șeful punctului comercial refuză să restituie banii pentru marfa necalitativă?

Situația a fost comentată de șeful Direcției control produse alimentare şi servicii din cadrul Agenției pentru Protecția Consumatorilor, Grigore Cațer.

„Clientul a procedat foarte corect, adresîndu-se imediat la magazin. La rîndul său, și vînzatorul a avut un comportament adecvat, și în cazul dat magazinul nu poate fi acuzat de comercializarea unui produs necalitativ, deoarece acesta este importat și răspunderea o are producătorul. În caz dacă cumpărătorului i se refuză restituirea prejudiciului material, el trebuie să apeleze la noi, lăsînd în prealabil un mesaj în Condică. Linia fierbinte: 022-74-14-64. Și atunci noi ne vom clarifica cu vînzătorul neglijent”, a precizat Cațer.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?