Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Filat: PL are șansa istorică să demonstreze că nu rîvnește funcții

29 ian. 2015,, 13:25   Politică
6198 11

Foto: ipn.md

Liderul PLDM, Vlad Filat, susține că învestirea noului guvernul proeuropean, în frunte cu Iurie Leancă, și evitarea anticipatelor depinde acum de Partidul Liberal. Politicianul a lansat un apel la adresa liderului PL, Mihai Ghimpu, dar și a membrilor formațiunii, prin care i-a îndemnat să susțină noul executiv în Parlament, notează NOI.md.

„Partidul Liberal are șansa istorică să demonstreze că nu funcțiile, nu pîrghiile sînt valorile care îl reprezintă. Astăzi, președintele PL, Mihai Ghimpu, are șansa să contribuie la continuarea parcursului european. Și de PL depinde dacă vom avea un guvern proeuropean condus de Iurie Leancă sau vom împinge țara în alegeri anticipate. Acum este momentul ca Partidul Liberal să-și demonstreze atașamentul sincer față de valorile asumate”, se arată în mesajul lui Filat.

Potrivit lui Filat, de această decizie a liberalilor depinde modul în care vor evolua relațiile dintre PD, PLDM, pe de o parte și PL, pe de alta.

„Votul Partidului Liberal pentru guvernul APME va crea premisele necesare pentru o colaborare eficientă cu Partidul Liberal în vederea realizării obiectivelor comune de europenizare a Republicii Moldova”, mai spune Filat.

Liderul liberal-democrat nu a pomenit însă nimic de comuniști.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?