X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Socialiştii au lansat site-ul Petitia.md

28 ian. 2015,, 11:15   Politică
9378 5
Foto: petitia.md
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) a lansat un sistem electronic de recepţionare a petiţiilor – site-ul petitia.md. Esenţa site-ului constă în crearea unui instrument transparent şi eficient de soluţionare a problemelor cetăţenilor cu implicarea deputaţilor, a consilierilor şi juriştilor socialişti.

Potrivit autorilor, cu ajutorul acestui sistem, pe internet, orice cetăţean al Republicii Moldova, inclusiv cei aflaţi peste hotare, vor putea înregistra o petiţie la adresa deputaţilor, consilierilor şi juriştilor PSRM. Înregistrarea petiţiei durează 5 minute, după care fiecare cetăţean va primi un număr de înregistrare cu ajutorul căruia va putea urmări online la ce nivel de soluţionare se află petiţia expediată.

Printre problemele cu care cetăţenii se pot adresa pot fi: calcularea incorectă a pensiilor şi indemnizaţiilor sociale, aprobarea unor decizii judecătoreşti dubioase, aplicarea unor presiuni faţă de agenţii economici, construcţii ilegale, presiuni sau acţiuni ilegale din partea organelor de drept sau a oricăror altor instituţii de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?