Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Nu vor fi niciun fel de restricții în legătură cu introducerea noilor numere de înmatriculare auto (FOTO)

27 ian. 2015,, 09:30   Societate
8305 1
Foto: actualitati.md
De la 1 ianuarie 2015, în Republica Moldova vor fi introduse plăcuțe cu numere de înmatriculare de tip european, au comunicat surse din cadrul Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, contactate de NOI.md.

Necesitatea introducerii numerelor noi este determinată de semnarea Acordului de asociere RM-UE. Principala modificare constă în introducerea fundalului albastru pentru drapelul național al Republicii Moldova.

„În prezent, se definitivează procedurile și regulamentul de înlocuire a plăcuțelor de înmatriculare auto vechi cu cele de tip european. Peste două-trei săptămîni vom organiza o conferință de presă la care vom relata detaliat despre modalitatea de schimbare a numerelor. Pot doar să-i asigur pe proprietarii de automobile: nu vor fi niciun fel de restricții privind termenele de utilizare a numerelor vechi. Proprietarii de automobile le pot folosi atît timp cît va fi nevoie. Plăcile de înmatriculare de tip nou vor fi eliberate la introducerea în țară a autovehiculelor și înregistrarea acestora, la reînregistrarea proprietarilor mașinii, la solicitare personală. Nu sînt prevăzute niciun fel de rigori”, a precizat șefa Serviciului de presă al MTIC, Stela Nistor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?