Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Horoscopul pentru 16 septembrie 2021

16 sep. 2021,, 07:00   Externe
2170 0

BERBEC

Cartierul tau este astazi un loc aglomerat. Poate ca se intampla sa gazduiasca o adunare publica, de natura sociala, politica sau umanitara. Un numar de prieteni ar trebui sa fie acolo. S-ar putea sa renunti la intalnirea cu partenerul de viata, din curiozitate, mai mult decat orice altceva. Ai putea invata ceva si descoperi o cauza care ar putea insemna mult pentru tine.

TAUR

Vei incepe ziua putin irascibil din cauza unor probleme de sanatate. Partenerul de viata te va ajuta sa depasesti orice situatie neplacuta vei intampina in aceeasta zi. Ar fi bine sa bei un ceai pentru a te putea linisti, apoi te poti intoarce la responsabilitatile tale.

GEMENI

Nevoile casnice te fac sa cheltui o suma destul de mare pentru achizitionarea sau repararea unor aparate. Cu toate acestea. te simti plin de energie si dornic de schimbare. Incearca totusi sa iti infranezi instinctul de a cheltui prea mult. Incearca sa te odihnesti si bazeaza-te pe ajutorul persoanelor din familie si al prietenilor.

RAC

Din cauza atitudinii tale bine gandite si a mentalitatii tale, in mod normal, esti reticent sa faci o propozitie cu o idee extraordinara sau sa atragi atentia cu o tinuta neobisnuita sau cu o coafura extravaganta. Astazi este o zi in care vei dori sa fi elegant in toate aspectele. Dovedeste ca faci ceva neasteptat ce va scutura multimea. Fa in asa fel incat sa fii deasupra celorlalti si sa te simti cat mai confortabil.

LEU


Daca esti implicat intr-o anumita provocare competitiva, sansele sunt foarte mari sa reusesti ceea ce ai de facut. Jocul tau mental este mai puternic decat oricand iar orice adversar cu care te vei confrunta iti va supraestima abilitatile. Incearca sa nu iti revendici victoria inainte de a termina jocul pe care il ai de realizat deoarece poti sa cazi in propria capcana.

FECIOARĂ

Vei incepe ziua in forma si vei avea tendinta sa faci anumite lucruri fara sa te gandesti inainte, ceea ce te poate face sa comiti anumite greseli. Incearca sa nu te grabesti mai ales in momentul in care vei fi nevoit sa iei anumite decizii. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa faci unele cheltuieli neprevazute din cauza unor defectiuni in camin. Se pare ca vei avea mici probleme financiare, dar cu calm vei gasi solutia necesara pentru a iesi din orice situatie neplacuta.

BALANȚĂ

Daca vei avea rabdare si nu vei lua in considerare anumite discutii din jur, vei reusi sa ai succes in tot ceea ce faci in aceasta zi. Exista posibilitatea sa nu fii multumit de rezultatele anumitor lucrari la care ai lucrat mult in ultima vreme. Incearca sa gasesti o solutie pentru a repara ceea ce ti se pare ca nu a iesit asa cum te-ai fi asteptat. Spre seara vei fi placut surprins de partenerul de viata.

SCORPION

In urma unei sedinte importante, vei reusi sa te afirmi in societate ceea ce te va face sa fii foarte entuziasmat. Se pare ca ideile tale sunt apreciate de care partenerii de afaceri si exista posibilitatea sa ti se propuna o noua colaborare sau chiar o avansare. Incearca sa nu actionezi impulsiv pentru a evita anumite situatii neplacute. Poate ar fi mai bine daca ai incerca sa eviti discutiile in contradictoriu cu cei din jur.

SĂGETĂTOR

In aceasta zi vei fi tentat sa incepi o noua activitate ce iti poate imbunatati veniturile. Ar fi indicat sa cauti anumite metode mai ingenioase pentru a putea rezolva orice obstacol vei intalni in decursul aceastei zile. Iti vei dedica tot timpul pentru a putea finaliza sarcinile de la locul de munca, dar ar fi indicat sa nu iti neglijezi programul de odihna.

CAPRICORN

Relatia cu partenerul de viata decurge din ce in ce mai bine. Te gandesti sa faci o calatorie pentru a sarbatori un eveniment important din viata ta. Ar fi bine sa ai grija la felul in care iti faci bagajul pentru ca exista posibilitatea sa uiti ceva important.

VĂRSĂTOR

Relatia cu partenerul de viata decurge din ce in ce mai bine. Te gandesti sa faci o calatorie pentru a sarbatori un eveniment important din viata ta. Ar fi bine sa ai grija la felul in care iti faci bagajul pentru ca exista posibilitatea sa uiti ceva important.

PEȘTI

Din cauza unor barfe pe care le-ai auzit la locul de munca, vei dori sa ceri explicatii anumitor persoane. Ar fi bine sa te asiguri ca ceea ce ai auzit este adevarat, altfel risti sa iti indepartezi prietenii. Spre seara vei avea posibilitatea sa participi la un eveniment important unde vei putea incheia o noua afacere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?