X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

A început înscrierea pentru susținerea bacalaureatului în regim extern

21 ian. 2015,, 14:45   Societate
6890 0

Foto: newsmaker.md

Ministerul Educației anunță startul înscrierii pentru susținerea examenului de bacalaureat în regim extern.

La susținerea în regim extern a examenului de bacalaureat sînt admise persoanele care au absolvit școala medie de cultură generală; școala profesională cu durata de 3 ani de studii; care au cel puțin 2 ani de liceu cu situația școlară încheiată (clasa X-XI). Pentru această formă de examen pot opta și absolvenții colegiilor, precum și studenții la instituții de învățămînt superior care au fost admiși la studii în baza atestatului școlii medii de cultură generală.

Candidații înscriși vor susține probe de diferență de programă pentru certificarea gradului de însușire a materiei la toate disciplinele din Planul-cadru pentru învățămîntul liceal, anul 2014-2015, la profilul respectiv.

Examenul de absolvire în regim extern se desfășoară concomitent cu examenul de absolvire în învățămîntul liceal, conform orarului, și în centrele aprobate de către Ministrul Educației.

Termenul-limită pentru depunerea cererilor este 16 februarie 2015, iar examenul de bacalaureat în regim extern poate fi susținut doar de candidații care au atins vîrsta de 19 ani.

Pentru mai multe detalii accesați pagina: http://www.aee.edu.md/content/bac-externat

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?