Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Scandal nocturn la Inspectoratul de Poliţie din Bălţi

16 ian. 2015,, 13:45   Societate
5686 0

Foto: publika.md

Un bărbat în stare de ebrietate a făcut aseară scandal la Inspectoratul de Poliţie din Bălţi. El a ajuns acolo după ce s-a luat la harţă cu poliţiştii care patrulau străzile oraşului.

Tânărul şi un amic de pahar, au fost reţinuţi în preajma unui local de noapte, pentru tulburarea ordinii publice.

"Poliţiştii ne bat, doar când voi nu vedeţi acest lucru, uitaţi-vă spun să iau loc, toate acestea sunt ponturi. Aş fi ieşit cu el pe ringul de box, unul la unul", a spus reţinutul.

Bărbatul este cercetat pentru opunere de rezistenţă şi agresarea poliţiştilor şi riscă 15 zile de arest sau amendă de până la 2 000 de lei.

Nici șoferii care au urcat băuţi la volan nu au scăpat nepedepsiți. Unii au ajuns la sediul poliției după ce au refuzat să treacă alcotestul.

"Acolo unde am fost oprit de poliţie, eu stăteam pe trotuar. Puteţi să nu filmaţi, eu acum nu voi trece alcotestul pentru că maşina mea nu este aici", a precizat un conducător auto.

Şoferii care urcă la volan în stare de ebrietate riscă amendă de până la 10 000 de lei, cu privarea de dreptul de a conduce pe un termen între trei și cinci ani. Polițiștii au încheiat noaptea trecută operaţiunea "Revelion Sigur".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?