X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dorin Chirtoacă: „Nu am ajuns în Moldova să pedepsim ceea ce nu a ajuns încă să fie pedepsit în Europa de Vest”

5 ian. 2015,, 14:30   Societate
3870 0

Foto: protv.md

Primăria municipiului urmează să înainteze o solicitare la Centrul Unic de Monitorizare și Control a Traficului (video), unde vor cere „să se acorde prioritate încălcărilor grave, și anume depășirea vitezei și trecerea la culoarea roșie a semaforului” a anunțat Dorin Chirtoacă. „În ceea ce privește marcajul este o exagerare din partea serviciului respectiv, deoarece condițiile în trafic sunt diferite și de multe ori șoferii sunt forțați să depășească linia de marcaj” a completat acesta.

Primarul general a mai spus că s-a cerut o statistică de la Centrul Unic de Monitorizare și Control a Traficului(video) cu privire la numărul de încălcări pentru marcaj, pentru culoarea roșie a semaforului și pentru depășirea vitezei: „din cîte știu, în toată Europa civilizată, radarele acționează pentru prevenirea și sancționarea încălcărilor cu privire la viteză și trecerea la culoarea roșie a semaforului, cred că și la noi ar trebuie să fie așa”.

Primăria este îngrijorată de consecințele ce pot urma în urma „căutării nodurilor în papură” la fiecare șofer la acest capitol.

„Nu am ajuns cred, în Moldova să pedepsim ceea nu a ajuns încă să fie pedepsit în Europa de Vest” s-a pronunțat domnul Chirtoacă.

Nici edilul capitalei nu a fost trecut cu vederea de către cei de la Centrul de Monitorizare a Traficului, alegîndu-se și dumnealui cu cîteva amenzi, dintre care cam două dintre ele sunt pentru depășire de viteză. Daca sunt și pentru încălcarea marcajului, Chirtoacă nu a precizat, motivînd că nu-și amintește sigur.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?