X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cetăţenii, îndemnaţi să evite punctul de trecere Leuşeni – Albiţa

4 ian. 2015,, 09:30   Societate
6665 0

Foto: trm.md

La frontiera cu Ucraina rămâne sistată activitatea punctelor de trecere Cişmikioi-Dolinskoe, pe motiv că pe partea ucraineană rămân blocate anumite porţiuni de drum, anunţă Poliţia de Frontieră.

Totodată, Poliția de Frontieră recomandă cetățenilor care și-au planificat călătorii în România sau Bulgaria să evite punctul de trecere Leușeni – Albița și să aleagă punctele de trecere Sculeni- Sculeni, Cahul – Oancea sau Giurgiulești - Galați. Din cauza fluxului mare de cetățeni, la punctul de trecere Leușeni-Albița s-au format cozi.

Pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au reținut patru cetățeni străini, care au depășit termenul legal de ședere pe teritoriul Republicii Moldova; două persoane, care au trecut ilegal frontiera de stat.

În punctele de trecere, în special, pe sensul de ieşire din Republica Moldova, se atestă o creștere a fluxului de persoane şi mijloace de transport. Astfel, angajații Poliţiei de Frontieră au înregistrat 30361 traversări ale persoanelor, dintre care 18 548 doar pe direcția ieșire din țară, şi 5207 traversări ale unităţilor de transport.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?