X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Deputat PLDM: Intrăm în noul an cu probleme neelucidate

31 dec. 2014,, 11:55   Politică
4796 1

Foto : europalibera.org

Deputatul liberal-democrat Valeriu Ghilețchi opinează că acest an fost marcat de o serie de evenimente cruciale pentru viitorul țării, deși unele probleme au rămas neclarificate. Intervievat de NOI.md, parlamentarul a menționat că anumite răspunsuri le vom afla deja în 2015.

„A fost un an greu, dar în care au fost adoptate decizii istorice, extrem de importante pentru țara noastră – liberalizarea regimului de vize, semnarea Acordului de asociere cu UE, alegerile parlamentare, al căror rezultat a confirmat vectorul proeuropean. În ciuda dificultăților, am reușit să ne apropiem de UE, un parcurs care ne va aduce binecuvîntare și prosperitate”, a remarcat Ghilețchi.

Deputatul admite că există o doză de incertitudine în ceea ce privește ireversibilitatea parcursului european. „Încă cîteva decizii importante ne apropie de momentul în care vom putea declara că parcursul european este ireversibil. În acest an au fost și provocări care ne-au stat în față, chestiunile legate de Banca de Economii, Aeroport – încă nu am primit răspunsuri depline la aceste întrebări. Urmează să dăm asigurări cetățenilor că aceste instituții sînt administrate în interes public”, a explicat deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?