X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Sabine Kehm: Michael Schumacher are de dus o luptă grea

30 dec. 2014,, 03:30   Externe
5377 0

Foto: vespo.com.ua

Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, a declarat, că fostul pilot de Formula 1, face progrese corespunzătoare gravităţii situaţiei. Kehm a ţinut să precizeze că germanul are de dus "o luptă grea".

"Avem nevoie de o perioadă lungă. Va dura mult şi va fi o luptă grea. Michael Schumacher face progrese corespunzătoare gravităţii situaţiei", a precizat Sabine Kehm, informează Daily Mail, citat de Mediafax.

Afirmaţiile Sabinei Kehm atrag îndoieli cu privire la unele afirmaţii făcute recent de fostul pilot de F1 Philippe Streiff pentru jurnalul Le Parisien. Streiff a afirmat că Michael Schumacher încă nu vorbeşte, dar începe să îi recunoască pe apropiaţii săi. Streiff a mai spus că a obţinut aceste informaţii de la soţia lui Schumacher, Corinne, şi de la chirurgul Gerard Saillant.

Sabine Kehm a declarat că Philippe Streiff nu este un apropriat al lui Michael Schumacher, cum a fost prezentat de presă, şi că nu este adevărat că a discutat cu cele două persoane menţionate. "Nu pot confirma ştirea. Pot doar să confirm că nu ştiu de unde obţine informaţii domnul Streiff, pentru că nu are vreo legătură cu noi şi nu a avut niciodată”, a afirmat Sabine Kehm.

Şi Gerard Saillant a negat informaţiile potrivit cărora ar fi discutat cu Philippe Streiff despre Michael Schumacher. "De un an nu am avut niciun fel de contact, verbal, scris sau fizic cu Philippe Streiff", a menţionat Saillant, conform AFP. La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă.

Fostul pilot de Formula 1 a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?