X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Medpark vă urează la mulți ani! ©

29 dec. 2014,, 13:55   Business
2465 0
Foto: medpark.md

Medpark - partenerul de încredere pentru sănătatea ta, adresează tuturor felicitări cu prilejul venirii noului an. Cu această ocazie locuitorii și vizitatorii capitalei sunt invitați pe 31 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale, pentru a se bucura din plin de atmosfera de sărbătoare.

Organizatorii au pregătit un amplu program artistic cu recitaluri, colinde și urături, susținut de circa 250 de artiști și instrumentiști. Cei aflați în centrul capitalei vor avea posibilitatea să se delecteze cu vin fiert, plăcinte, cafea și bună dispoziție. Seara va culmina cu un impresionant show de focuri de artificii, iar după miezul nopții mai mulți DJ autohtoni vor continua distracția de sărbătoare. Evenimentul dedicat Revelionului 2015 este organizat de Guvernul Republicii Moldova în parteneriat cu primul spital internațional din țara noastră, alături de alte companii din Republica Moldova.

Medpark este cel mai mare spital multidisciplinar privat din Moldova. Conceput ca centru de excelență, instituția dispune de o maternitate modernă, săli de operație ultradotate, policlinică, laborator propriu de analize și departament de imagistică, care oferă proceduri medicale de top. În cadrul instituției a fost creat un Centru de Infarct Miocardic – singurul centru privat de profil din țara noastră, în care se poate stabili cu precizie diagnosticul și aplica cel mai eficient tratament pentru diferite afecțiuni ale inimii. De asemenea, Medpark oferă şansa de a deveni părinți cuplurilor cu probleme de fertilitate, în cadrul Centrului de Fertilizare In Vitro. Deschis 24/7, spitalul oferă servicii în conformitate cu standardele de sănătate recunoscute în întreaga lume şi la un nivel de calitate similar cu cel al centrelor medicale consacrate pe piaţa internaţională. Toate serviciile medicale sunt oferite pe baza unei infrastructuri moderne şi a unei echipe medicale înalt calificate, care monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.

Echipa Medpark îi așteaptă pe toți doritorii de a întâmpina noul an în aer liber, în Piața Marii Adunări Naționale.

La mulți ani!

Cu drag,

Echipa Medpark.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?