X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ninsorile fac legea în toată ţara: Patru localităţi au rămas fără energie electrică

29 dec. 2014,, 10:15   Societate
4075 0

Foto: publika.md

Viscolul din această noapte a lăsat fără lumină oamenii din patru localităţi ale ţării.

Astfel, potrivit Serviciului Situaţii Excepţionale, oraşul Nisporeni este parţial deconectat de la energie electrică, iar satele Vărzăreşti şi Selişte sunt deconectate complet. Nu este lumină nici în satul Cârpeşti din raionul Cantemir.

Liliana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al Servciului Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale, a declarat că echipele de intervenţie ale distribuitorului de energie electrică se află în regiunile menţionate pentru a înlătura defecţiniule.

În alt context, Liliana Puşcaşu a spus că echipele Serviciului sunt în stare de alertă pentru a interveni în caz de necesitate, însă, deocamdată, nu au fost recepţionate apeluri despre eventuale accidente provocate de intemperie.

Întreprinderile subordonate Administraţiei de Stat a Drumurilor au mobilizat 246 de muncitori rutieri şi 247 de utilije de deszăpezire din totalul de 474. Totodată, au fost împrăştiate 2 648 de tone de material antiderapant pe drumurile naţionale.

Sergiu Căpăţână, şeful serviciului operativ al Administraţiei de Stat a Drumurilor, a dat asigurări că se circulă fără dificultate pe traseele din ţară.

Potrivit Serviciului Vamal, circulaţia prin punctele de frontieră se desfăşoară fără dificultăţi, dar fluxul de persoane s-a majorat cu peste 10 procente faţă de zilele obişnuite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?