X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

S-a dat startul „Traseului Magic”

26 dec. 2014,, 15:00   Societate
4078 0
Foto: interra.ru
Ieri, 25 decembrie, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt s-a dat startul Traseului Magic, eveniment organizat de Academia lui Moș Crăciun.

Astfel, de la ora 12.00 și pînă la ora 17.00 fiecare copil doritor poate să-l vadă pe Moș Crăciun personal, ba mai mult, să facă și o mică plimbare alături de el. La fiecare stație aflată pe bulevard, micuții vor avea ocazia să participe la concursuri, ca mai apoi cîștigătorii să primească bilete gratuite de călătorie.

Iată stațiile unde se oprește Moșul:

- „Gara feroviară”, str. Piața Gării 1
- Bd. Ștefan cel Mare, 3
- Centrul Comercial „Unic”
- „Moldova Agroindbank”, bd. Ștefan cel Mare, 132
- Arcul de Triumf
- Teatrul de Operă și Balet
- Cinematograful „Patria”, bd. Ștefan cel Mare, 103
- Piața Marii Adunări Naționale
- Primăria mun. Chișinău
- Magazinul „Maximum”, bd. Ștefan cel Mare, 65

Managerul răspunzător de partea festivă, Daria Liubinski, a declarat pentru NOI.md că se desfășoară „două tipuri de concursuri: interne și externe.” La stații se organizează concursuri sportive și cu tematica anului nou. Copii sînt invitați se țintească cu bulgări, să strîngă bulgări în saci, să folosească baloane în anumite scopuri ale jocurilor. „Organizatorii concursurilor sînt deghizați în diferite personaje din povești sau mascote. În interiorul autocarului deja cîntăm, colindăm, facem cunoștință, apoi apare și Moș Crăciun”, a adăugat Daria Liubinski.

Silvia Braduțanu, manager la Academia lui Moș Crăciun, a declarat că ieri au participat peste 2 mii de copii. „În autocar avem loc pentru 30 de copii, dar aceștia sînt mereu însoțiți de părinți, de aceea nu ne permitem un număr mai mare, cu toate că autocarul este foarte încăpător”.

Deci pînă la data de 28 decembrie sînt așteptați toții doritorii de a se întîlni și plimba alături de Moș Crăciun și spiridușii săi în centrul capitalei, în autocarul magic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?