O colecție unică de steaguri istorice ale Moldovei

O colecție unică de steaguri istorice ale Moldovei
Foto: wordpress.com

Pe 25 decembrie la Chișinău, în cadrul adunării solemne „Moștenirea Moldovei”, consacrate aniversării a 655-a a statalității moldovenești, va avea loc prezentarea celei mai mari colecții de drapele istorice ale statului moldovenesc, i-au comunicat agenției NOI.md organizatorii evenimentului.

Expoziția care enumeră peste 30 de steaguri istorice ale Moldovei, a fost pregătită de vestitul colecționar, membru al Organizației UNESCO-ICOM, cavaler al Ordinului de Onoare al RM, Petru Costin. Publicului vor fi prezentate relicvele istorice unice din secolul XVIII, unele din care sîntexpuse în țara noastră pentru prima oară.

Adunarea solemnă „Moștenirea Moldovei”, prilejuită de marcarea celei de-a 655-a aniversări a statalității moldovenești, este organizată de Clubul de experți „Strategia Moldovei”, cu sprijinul reprezentanței Rossotrudnicestvo în RM și Comunitatea Rusă a RM, în cadrul programului pentru tineret „Generația nouă” («Новое поколение»).

Evenimentul va avea loc în incinta Sălii de festivități „Mi piace”, pe adresa str. Trandafirilor, 4, între orele 11:00 și 14:00.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load