X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Finală promoției "Premii la cheie" (FOTO) ©

23 dec. 2014,, 11:45   Business
5158 0
Foto: supraten.md
A luat sfârșit campania „Premii la cheie” de la SUPRATEN-Ciocana, în care s-au oferit 3 apartamente de la D&D și premii bănești în valoare de 2 200 000 lei.

„ – Pentru noi e importantă bunăstarea clientului”, afirmă Iurie Calev, directorul general relații externe a companiei SUPRATEN, fapt pe care l-au și demonstrat pe deplin prin campania „Premii la cheie”.

Inițiată în septembrie 2014, campania desfășurată de către centrul comercial SUPRATEN-Ciocana a oferit premii cu adevărat valoroase pentru clienții săi. Cumpărătorii care au procurat marfă în valoare de peste 3000 lei au fost premiați cu un cadou garantat și au intrat în tombola mare, care a pus în joc 3 apartamente de la D&D și premii bănești în valoare de la 1000 până la 5000 lei.

Compania D&D împreună cu SUPRATEN-Ciocana au oferit 3 apartamente cu suprafața de 42 m², situate în complexul locativ de pe strada Sprâncenoaia, sectorul Telecentru. Dotate cu toate cele necesare, acestea au fericit familiile a trei cumpărători fideli. Cel de-al treilea norocos s-a dovedit a fi Grigorie Ungureanu, care s-a pornit după gresie în valoare de 11000 lei și s-a făcut cu o nouă credință în premii și oameni cu noroc. „– Le mulțumesc foarte mult celor care au organizat tombola”, exclamă câștigătorul recunoscător.

Sfârșitul campaniei „Premii la cheie” încununează cu succes un an strălucit de activitate a centrului comercial SUPRATEN-Ciocana. De un an, acesta oferă soluții cu adevărat utile pentru clienții săi, numărul cărora e în continuă creștere datorită acestui fapt.

„–Suntem bucuroși să vedem că numărul dumneavoastră se mărește. Asta vorbește despre cel mai important lucru, și anume despre faptul că încrederea dumneavoastră în noi e și mai mare”, declară Iurie Calev, conculzionând frumos atât finalul campaniei, cât și al anului de activitate fructuoasă.

Finalizată pe 21 decembrie, campania „Premii la cheie” a fost doar începutul – unul promițător însă – al activității celui mai mare magazin de materiale de construcții. Așteptăm surprize în anul care vine și ne alăturăm cuvintelor d-nului Nicon Bunu, director comercial al companiei „Supraten”, urându-vă an nou generos, un an nou plin de bucurii, succese, realizări.

Сentrul Comercial "SUPRATEN-Ciocana", mun. Chișinău str. Meşterul Manole, 14/1
str. Petricani, 84 Сentrul Comercial "Oraşul Meşterilor"
www.supraten.md
InfoLine: (022) 268 - 000


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?