Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Compania „Pegas” și-a deschis la Chişinău al patrulea magazin de firmă

19 dec. 2014,, 13:45   Societate
12154 0
Foto: infotag.md
La Chişinău, în incinta blocului administrativ al uzinei "Topaz" întreprinderea comercială de producere "Pegas" şi-a deschis al patrulea magazin de firmă. Spaţiul comercial al magazinului depăşeşte 200 m.p.

"Magazinul este amplasat avantajos. Cartierul locativ mare îi este arhinecesar. Consumatorilor nu le era comod să plece la cumpărături în alte magazine de firmă ale companiei "Pegas", a spus, intervievată de agenția "Infotag" Nina Morari, locuitoare a sectorului Buiucani.

Deschiderea magazinului aici îi bucură nu doar pe chişinăuieni. Sînt satisfăcute de amplasarea acestuia şi locuitorii suburbiilor din apropiere.

"La sfîrşitul orelor de muncă, iar noi lucrăm ca cusătorese, acum avem posibilitatea să facem cumpărăturile la «Pegas», iar apoi să plecăm acasă în sat", a spus o locuitoare a satului Sireți.

Se vede după numărul de vizitatori, care au format cozi, că producţia "Pegas" este solicitată în rîndurile consumatorilor.

"Nu cedăm din calitate în favoarea cantităţii", a comentat agitaţia din magazin directorul comercial al companiei "Pegas", Uliana Bespaliuc, explicînd că preţurile la produsele "Pegas" sînt aceleaşi ca şi în celelalte magazine de firmă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?