X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Deputații PCRM cer convocarea neîntîrziată a Parlamentului nou-ales

17 dec. 2014,, 13:54   Politică
5746 3

Foto: politik.md

Deputații Partidului Comuniștilor aleși în Parlamentul de legislatura a XX-a s-au întrunit ieri în prima ședință a fracțiunii. În cadrul întrevederii, Violeta Ivanov a fost aprobată în funcţia de preşedinte a fracţiunii parlamentare a PCRM, informează NOI.md cu referire la Serviciul de presă al formațiunii.

Pentru funcția de vicepreședinte al fracţiunii a fost aprobată candidatura deputatului Victor Mîndru, iar secretarul fracțiunii a devenit Elena Bodnarenco. Totodată, au fost formate patru grupuri de lucru în domeniile politic, economic, juridic şi social, fiind desemnați și conducătorii acestora.

Deputaţii PCRM au cerut convocarea neîntîrziată a primei şedinţe plenare a parlamentului nou ales, argumentînd că problemele socio-economice şi politice din ţară necesită soluţii imediate.

Totodată, deputații urmează să treacă în revistă toate proiectele de legi înaintate de fracțiunea PCRM în parlamentul precedent și să elaboreze noi iniţiative legislative, ţinînd cont de programul electoral al formațiunii, mai anunță reprezentanții partidului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?