Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4074

Campionatul Moldovei la Freediving la „Niagara”

8 dec. 2014,, 16:30   Societate
3405 0
Foto: simpals.ru
Federația Sportului Subacvatic a Moldovei, în colaborare cu rețeaua sportivă de socializare Sporter.md, organizează Campionatul Moldovei la Freediving „Глоток воздуха” (O gură de aer) ediția a II-a.

Anul acesta campionatul a căpătat statut de competiție internațională prin participarea unui sportiv din Belarus și se prevede participarea unor sportivi din Ucraina. Competiția se va desfășura pe 14 decembrie, cu începere de la ora 10:00, în bazinul clubului de fitness „Niagara”.

Campionatul va cuprinde trei probe: apnee statică, apnee dinamică în labe de înot și apnee dinamică fără labe de înot.

Sînt așteptați toți doritorii să participe absolut gratuit, înregistrîndu-se preliminar pe site-ul Sporter.md. Gratuită va fi și intrarea spectatorilor, dar cu condiția că aceștia vor avea îmbrăcăminte și încălțăminte de schimb. Pentru cei care vor dori, se vor organiza scufundări de testare cu echipament special pentru diving.

Anul trecut campion absolut al Moldovei la freediving a fost Dmitri Voloșin, care a înregistrat concomitent și un record al Moldovei la disciplina „apnee statică”, ținîndu-și respirația timp de 5 minute și 29 de secunde.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?