Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Surprize noi la „Potcoava de aur 2014”

5 dec. 2014,, 13:15   Societate
4787 0
Foto : fest.md
Pe 6 decembrie, la ora 17.00, la Palatul Național se va desfășura cea de-a IX-a ediție a Galei Trofeului „Potcoava de aur”, organizată de Radio „Noroc” și „Noroc TV”.

La concert vor participa interpreți de muzică populară și de muzică ușoară. La categoria muzică populară vor participa Zinaida Julia, Nicolae și Isidor Glib, Surorile Osoianu, Mihai Ciobanu, Ioana Căpraru, Maria Iliuț, Igor Cuciuc, Adriana Ochișanu. Marin Ganciu, Nicolae Gribincea și Plăeșii, Constantin Rotaru, Nicu Mîță, Olesea Olteanu, Silvia Zagoreanu, Diamanta Paterău, Lilia Roșca, Marina Filipovici, Eugenia Amarinei, Zinaida Bolboceanu. Soliștii vor fi acompaniați de Orchestra Fraților Advahov.

La partea muzicii ușoare vor evolua interpreții Anastasia Lazariuc, Valentin Boghean, Anișoara Puică, Iurie Sadovnic, Ion Razza, Akord, Adrian Ursu, Cătălin Josan, Natalia Proca, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Cristina Pintilie, ProBachus, Natalia Gordienco, Mexx, Frații Bivol, Tania Cergă, Vitalie Dani, Victoria Lungu, Carolina Prepeliță, fiind acompaniați de Angry Band.

Ideea de a organiza un asemenea concurs îi aparține lui Nichifor Bînzaru, directorul general „Noroc Media” SRL, la un an de la apariția postului de radio „Noroc”.

În acest an, organizatorul vine cu o surpriză și anunță, în premieră, difuzarea integrală a marelui eveniment în format hig-definition pe rețeaua de televiziune prin cablu și IPTV StarNet, în parteneriat cu TVBOX. Astfel pentru abonații StarNet, concertul va putea fi vizionat în format HD, pe canalul nr. 28 al operatorului de cablu.

Prima ediție a avut loc în 2006. Atunci, trofeul „Potcoava de aur” a fost luat de Zinaida Julia, la compartimentul muzică populară, și de Ion Suruceanu – la cel de muzică ușoară. Anul trecut cîștigători ai trofeului au fost Nicolae Gribincea – în categoria muzică populară, și Valentin Boghean la muzică ușoară.

Ca și în anii anteriori, concertul se va desfășura cu casa închisă, toate biletele fiind vîndute deja cu 10 zile înainte de marele eveniment.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?