X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Companiile din Moldova vor lupta pentru premiul în domeniul calităţii

3 dec. 2014,, 13:00   Business
3375 0
Foto: wikimapia.org
Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, în parteneriat cu organizaţiile interesate, a invitat companiile din ţară să participe activ la concursul naţional „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii 2014”, relatează NOI.md.

După cum se menţionează în comunicatul CCI al Moldovei, participarea la acest concurs reprezintă o şansă reală de a consolida şi îmbunătăţi imaginea organizaţiei în rîndul consumatorilor şi în societate.

La concurs vor putea participa companiile autohtone, indiferent de statutul lor juridic, numărul de angajaţi şi volumul bunurilor produse (serviciilor prestate, lucrărilor executate).

Participanţii la concurs au posibilitatea să se aprecieze din punct de vedere al managementului modern al calităţii şi să determine ce nivel de perfecţiune au atins, care sînt punctele lor slabe şi căile de îmbunătăţire a acestora.

Potrivit vicepreşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei Tudor Olaru, toţi participanţii la concurs vor beneficia de facilităţi din partea CCI a Moldovei, cum ar fi eliberarea certificatelor de origine a mărfurilor, promovarea ofertelor comerciale peste hotare, participarea la evenimentele „Fabricat în Moldova". O gamă largă de beneficii va fi oferită de Institutul Național de Standardizare.

Premiul pentru calitate va asigura laureaților o imagine de lider, o reputaţie de organizaţie fiabilă, prestatoare de servicii de calitate înaltă şi competitive. O astfel de confirmare a poziţiei lor de lider în domeniul calităţii va contribui la atragerea noilor parteneri şi clienţi, menţinerea şi majorarea cotei de piaţă, va spori veniturile lor şi, respectiv, va crea oportunităţi noi în afaceri.

Ceremonia oficială de premiere va avea loc pe 30 ianuarie 2015, în cadrul evenimentelor prilejuite de expoziţia naţională „Fabricat în Moldova”, care se va desfăşura în perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2015.

Cererile de participare la concurs pot fi depuse pînă la 24 decembrie 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?