X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

O companie din Moldova este dispusă să implementeze proiectul „Oraş sigur” la Bişkek

1 dec. 2014,, 09:45   Business
3436 0
Foto: ngs24.ru
Compania „Dessa International” din Moldova participă la un tender pentru implementarea proiectului „Oraş sigur” la Bişkek (Kirghizia), relatează NOI.md. Potrivit mediilor de informare kirghize, ea a fost selectată în primul tur de către comisia de tender pentru proiectul „Oraş sigur” împreună cu companiile „Shenzhen Topform Computer Tehnology Co. Ltd” (RPC); „OzoneIletişim Teknolojileri” (Turcia),; „Stilsoft Bişkek” (Kirghizia); „AnteoWorldwide” (Elveţia). Comisia va iniţia evaluarea ofertelor de tender la 1 decembrie curent.

Șeful Serviciului de presă al MAI al Kirghiziei, Almaz Boobekov, a comunicat că implementarea sistemului „Oraş sigur” este una dintre cele mai semnificative şi principale direcţii ale măsurilor de reformare a structurilor interne din Kirghizia. Cerere de participare la tender au depus 8 companii, dintre care 3 autohtone şi 5 străine. În urma examinării cererilor au fost selectate 5 companii, ale căror oferte de tender vor fi examinate de comisia de tender. Ea va aprecia ofertele participanţilor timp de 60 de zile. În rezultatul evaluării va fi declarat cîştigătorul tenderului, cu care se va încheia un contract de parteneriat public-privat pentru realizarea proiectului „Oraş sigur”.

La selectarea cîştigătorului se va ţine cont de rezultatele funcţionării sistemului de supraveghere, foto şi video fixare, recunoaşterea foto şi video pe teritoriul republicii, care reprezintă un complex de programe şi dispozitive cu aplicarea unor decizii analitice video, ce oferă posibilitatea de a determina rapid şi a reacţiona operativ în cazul diverselor situaţii excepţionale, precum şi aplicarea oportună a măsurilor pentru înlăturarea consecinţelor acestora.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?