Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Chirtoacă despre plecarea lui Usatîi: Fuga este și ea o confirmare

28 noi. 2014,, 12:45   Politică
15415 48
Foto: tribuna.md
Prim-vicepreședintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a sugerat că plecarea din țară a lui Renato Usatîi este suspectă, în condițiile în care acesta susține că este nevinovat. Chirtoacă și-a expus opinia vizavi de situația creată în jurul partidului „Patria” pe o rețea de socializare, notează NOI.md.

Deși consideră că evenimentele care au avut loc în ultimele zile pe scena politică din Moldova sînt nu tocmai democratice, Chirtoacă susține că Renato Usatîi nu ar fi trebuit să părăsească țara.

„Este bine la Moscova? Modul în care se întîmplă lucrurile în ultimele zile este departe de a fi european, dar dacă nu ai ce ascunde, nu fugi nicăieri, mai ales la Moscova. Stai și lupți! Nu știm exact ce a confirmat poliția, dar fuga este și ea o confirmare! A mai fugit unul – Ianukovici. Și unde a ajuns? Conferința de presa va fi tot la Rostov pe Don? Sau de data asta direct de la Kremlin?”, a precizat Chirtoacă.

Menționăm că Renato Usatîi a înregistrat un mesaj video noaptea trecută, în care a anunțat că părăsește țara de teama de a nu fi arestat. Acesta a mai declarat că va susține astăzi o conferință de presă. Ieri, Curtea de Apel Chișinău a dispus excluderea partidului „Patria” din cursa electorală. Avocații lui Usatîi au declarat astăzi că vor contesta decizia la Curtea Supremă de Justiție.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?