X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Afiş pentru 28 noiembrie

28 noi. 2014,, 08:30   Societate
3363 0
Foto: moldovenii.md
Festivaluri

Între 24 noiembrie şi 1 decembrie, în Moldova se desfăşoară Festivalul Internaţional al Teatrelor de Cameră şi Spectacolelor mici " „Moldfest.Rampa.Ru”.

La 28 noiembrie, ora 12:00, pe scena Teatrului „Pe strada Trandafirilor” va fi prezentat spectacolul „Solo Madonei de pe Pinega” («Запев Мадонны с Пинеги»), după F. Abramov, interpretat de actorii Teatrului Dramatic de la Nijnii Novgorod,Rusia.

La ora 17:00 va fi jucată drama „Jean Jenet – fiu de caţea”, după Tz. Ashkenazi, montată de Teatrul „KAM TEATRE”, Israel.

La 21:00 va avea loc spectacolul „Împăratul muştelor”, după W. Golding, interpretat de actorii Teatrului „Pe strada Trandafirilor”.

Show

La ora 19:00, în Sala cu Orgă va avea loc „Art & Fashion Show: Sentimente”, în cadrul cărui se va desfăşura o expoziţie a cărţilor poştale vechi, o expoziţie a picturilor realizate de Nicoleta Vacaru, precum şi o expoziţie a fotografiilor, prezentări de modă şi body art.

Teatru

Pe scena Teatrului “A. P. Cehov”, cu începere de la ora 18:00, va avea loc comedia populară “Lysistrata: Revolta babelor”, după Aristofan.

La ora 18:00 pe scena Teatrului „Luceafărul” se va desfăşura spectacolul „Adam şi Eva”.

Teatrul „Mihai Eminescu” va prezenta la ora 18:30 spectacolul „Zgomote după culise”. Preţul biletelor variază între 50 şi 120 de lei.

Cinema

„Patria-Multiplex” propune spre atenţia cinefililor difuzarea următoarelor filme:

- a dramei istorice „Saga vikingilor”;
- a melodramei „Cel mai de preţ cadou” („The best of me”);
- a dramei „Serena” cu Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper;
- a filmului fantastic de aventură “Interstellar: Călătorind prin univers”;
- a thrillerului „Înainte să adorm” („Before I go to sleep”) cu Nicole Kidman;
- a peliculei “Furia: Eroi anonimi” („Fury”) cu Brad Pitt.

Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei.

Expoziţii

La 25 noiembrie – 11 ianuarie, la Muzeul Naţional de Artă se desfăşoară Expoziţia „Icoane pe sticlă”.

În perioada 26 noiembrie – 6 decembrie, în incinta Salonului de artă „molDeco” are loc expoziţia de fotografii a tînărului pictor Adrian Moraru, întitulată „33 de stări”.

Între 25 noiembrie şi 9 decembrie, la Centrul Expoziţional „Constantin Brîncuşi” se desfăşoară Expoziţia lui Veaceslav Ignatenco „Călătoria la sud”.

La 27 noiembrie – 14 decembrie, la Galeria „Constantin Brîncuş” este deschisă Expoziţia Concurs de Artă Contemporană „Autumnala 2014”.

Începînd cu 22 noiembrie, în incinta Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei este deschisă expoziţia cu cele mai valoroase şi vechi exponate „Comorile trecutului”. Cel mai vechi exponat datează de circa 7 mii de ani î. Hr.

De pe 15 pînă pe 30 noiembrie la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală se desfăşoară Expoziţia de fotografie „Dragostea pentru adevăr”.

În perioada 30 octombrie - 30 noiembrie, la Muzeul Naţional de Artă este prezentată expoziţia picturilor din secolele XIX-X „Călătorie în timp”. La expoziţie sînt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari constituie 2 lei, pentru adulţi – 10 lei.

Între 31 octombrie şi 30 noiembrie, la Galeria de artă „M-ART” se desfăşoară o expoziţie a pictorului moldovean, preşedintelui Asociaţiei pictorilor ruşi, Serghei Sulin. Galeria a fost deschisă pe lîngă Biblioteca municipală „M. Lomonosov”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?