Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Comisia Electorală Centrală atenţionează

27 noi. 2014,, 18:15   Politică
9216 8
Foto: gagauzinfo.md
Comisia Electorală Centrală atenţionează concurenţii electorali şi mass-media că în ziua alegerilor şi cea precedentă ei agitaţia electorală este strict interzisă.

Chişinău, CEC – Ţinînd cont de experienţa negativă din campaniile precedente, remarcată şi în rapoartele de monitorizare ale observatorilor internaţionali, Comisia Electorală Centrală atenţionează concurenţii electorali şi mass-media că, potrivit art. 47 alin.(8), din Codul electoral, agitaţia electorală este strict interzisă în ziua alegerilor şi cea precedentă ei.

În aceste zile nu se permite desfăşurarea/reflectarea activităţilor/materialelor cu tentă de agitaţie electorală şi nici apariţia candidaţilor în alegeri la emisiuni televizate sau radiofonice.

Continuarea agitaţiei electorale în zilele menţionate de către mass-media, concurenţi electorali şi cetăţeni constituie contravenţie administrativă şi se sancţionează cu amendă, de la 10 la 20 de unităţi convenţionale, aplicată persoanei fizice, şi cu 40 la 50 de unităţi convenţionale, aplicată candidatului electoral.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?