X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Voronin: Lupu e același trădător ca și Dodon (VIDEO)

27 noi. 2014,, 12:15   Politică
8906 15
Foto: noi.md
Partidul Comuniștilor nu va face coaliție după alegeri cu Partidul Democrat, a anunțat astăzi liderul PCRM, Vladimir Voronin. Potrivit acestuia, formațiunea nu va coaliza cu trădătorii, informează NOI.md.

Politicianul a declarat că este categoric și împotriva creării unei coaliții de stînga cu Partidul Socialiștilor sau partidul „Patria”, a lui Renato Usatîi.

„Toată campania electorală Dodon iese numai cu aiureli. Făceți-vă cruce! Cu Lupu noi să ne unim? Cu trădătorii? Lupu e același trădător ca și Dodon, care e diferența? Pentru ce? Noi ce avem scopul să obținem mandate mai multe sau mai puține? Pentru Dodon asta e o chestiune de viață sau moarte. Noi nu vom trăda alegătorii! Am făcut noi vreodată asemenea chestii, de cînd participăm la alegeri?”, a menționat Voronin.

Totodată, președintele comuniștilor a menționat că, dacă va accede la putere, PCRM se va asigura ca viitorul guvern să fie unul apolitic.

„Aș dori ca viitorul guvern să fie unul profesionist, fără nici un fel de conotație politică, fără nici un fel de dirijare din partea vreunui partid. Dacă obținem victoria, vom proceda fix așa ca în 2001, vom veni cu un guvern de oameni pregătiți, patrioți, și nu altfel”, a explicat Voronin.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?