Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Veaceslav Negruța explică de ce a revenit în politică

26 noi. 2014,, 11:35   Politică
3660 5
Foto: timpul.md
Fostul ministru al Finanțelor Veaceslav Negruța susține că decizia de a reveni în politică a fost determinată de riscul deturnării procesului de integrare europeană. Precizarea a fost făcută de Negruța în cadrul unui articol postat pe blogul său.

Acesta a vorbit despre motivele plecării, dar și revenirii sale în spațiul public, precum și situația din sistemul bugetar al Republicii Moldova, informează NOI.md.

„Am ajuns la o etapă decisivă de dezvoltare a ţării şi, fiind un cetăţean activ, de a cărui părere se ţine cont, mă simt responsabil şi obligat să mă implic în viaţa publică. Altfel simt că tot efortul meu şi rezultatele obţinute pînă acum vor fi zădarnice. Am revenit pentru că am văzut o încercare bine regizată de a deturna parcursul european în favoarea unor înţelegeri ascunse”, a explicat Negruța.

Fostul ministru a menționat că s-a retras din politică în 2013 pentru că nu a putut accepta devalizarea proprietăţilor statului în interesul anumitor grupuri oligarhice și nici nu a vrut să fie părtașul unor jocuri politice.

Menționăm că săptămîna trecută, Veaceslav Negruța a anunțat că va participa în aceste alegeri alături de echipa Partidului Liberal Reformator.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?