X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Afiş pentru 26 noiembrie

26 noi. 2014,, 08:30   Societate
2662 0
Foto: mold.su
Tîrg de locuri vacante

La 26 noiembrie, în incinta oficiului Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă, între orele 9:00 şi 14:00, va avea loc următorul tîrg de locuri vacante. La eveniment sînt invitaţi circa 20 de angajatori. Potenţialilor angajaţi li se oferă peste 3400 de locuri vacante pentru mai bine de 400 de posturi.

Concerte

La ora 18:00 pe Piaţa Marii Adunări Naţionale va avea loc concert cu participarea starurilor cu renume mondial: Toto Cutugno, Chris Norman, Francesco Napoli şi alţii.

La Sala cu Orgă, ora 18:00, va avea loc o serată jubiliară a dirijorului de cor Natalia Barabanşcicova. Intrarea este liberă.

Teatre

Pe scena Teatrului „Mihai Eminescu”, cu începere de la ora 18:30, va fi prezentat un spectacol despre viaţă, dragoste şi moarte - „Nunta de aur”, după Vladimir Beşleagă.

Festivaluri

Între 24 noiembrie şi 1 decembrie, în Moldova va avea loc Festivalul Internaţional al Teatrelor de Cameră şi Spectacolelor mici " „Moldfest.Rampa.Ru”.

La 26 noiembrie, ora 12:00, pe scena Teatrului „Pe strada Trandafirilor” va fi prezentată drama „Jocuri în Backyard”, după E. Mazia, interpretată de actorii Teatrului de Dramă şi Comedie Muzicală de la Tbilisi.

La ora 17:00 va avea loc piesa muzicală „Unde-i Pluto?”, după A. Aşerov, montat de Teatrul pentru Copii şi Tineret (Israel).

La 21:00 va fi jucată comedia „Vestul singuratic”, după M. McDonagh, interpretată de actorii Teatrului „Pe strada Trandafirilor”.

Cinema

„Patria-Multiplex” propune spre atenţia cinefililor difuzarea următoarelor filme:

- a dramei istorice „Saga vikingilor”;
- a melodramei „Cel mai de preţ cadou” („The best of me”);
- a dramei „Serena” cu Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper;
- a filmului fantastic de aventură “Interstellar: Călătorind prin univers”;
- a thrillerului „Înainte să adorm” („Before I go to sleep”) cu Nicole Kidman;
- a peliculei “Furia: Eroi anonimi” („Fury”) cu Brad Pitt.

Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei.

Expoziţii

În perioada 26 noiembrie – 6 decembrie, în incinta Salonului de artă „molDeco” se va desfăşura expoziţia de fotografii a tînărului pictor Adrian Moraru, întitulată „33 de state”.

Începînd cu 22 noiembrie, în incinta Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei este deschisă expoziţia cu cele mai valoroase şi vechi exponate „Comorile trecutului”. Cel mai vechi exponat datează de circa 7 mii de ani î. Hr.

De pe 15 pînă pe 30 noiembrie la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală se desfăşoară Expoziţia de fotografie „Dragostea pentru adevăr”.

În perioada 30 octombrie - 30 noiembrie, la Muzeul Naţional de Artă este prezentată expoziţia picturilor din secolele XIX-X „Călătorie în timp”. La expoziţie sînt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari constituie 2 lei, pentru adulţi – 10 lei.

Între 31 octombrie şi 30 noiembrie, la Galeria de artă „M-ART” se desfăşoară o expoziţie a pictorului moldovean, preşedintelui Asociaţiei pictorilor ruşi, Serghei Sulin. Galeria a fost deschisă pe lîngă Biblioteca municipală „M. Lomonosov”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?