Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Reşetnicov: Autorităţile ameninţă electoratul cu omuleţi verzi (VIDEO)

25 noi. 2014,, 11:00   Politică
6323 11
Foto: noi.md
„Nu voi fi surprins dacă în viitorul apropiat autorităţile vor prinde extratereştri şi îi vor acuza de planificarea tulburărilor în ţară”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă şeful staffului electoral al RCRM, deputatul Artur Reşetnicov, relatează NOI.md.
Politicianul este convins că „partidele din Coaliţia pentru Guvernare Pro-Europeană (CGPE) intenţionat impun cetăţenilor Moldovei o problemă artificială sub formă de eventuale acţiuni de protest în masă în cazul pierderii alegerilor parlamentare din 30 noiembrie”.

„Nu mă voi mira dacă în viitorul apropiat autorităţile vor prinde extratereştri şi îi vor acuza de planificarea tulburărilor în ţară. Totul este simplu: partidele de guvernare vor să distragă atenţia electoratului de la astfel de probleme reale, cum sînt sărăcia, lipsa locurilor de muncă, preţurile înalte şi corupţia. În orice ţară democratică autorităţile prezintă un raport privind munca depusă, iar la noi totul este altfel, fie că ei zăresc unele forţe extremiste, fie că promit tulburări dacă vor pierde puterea”, consideră deputatul comunist.

Potrivit lui, „toate discuţiile despre extremism, tulburări – nu sînt altceva decît un şiretlic pentru a influenţa asupra electoratului indecis în preferinţe politice”.

„Astfel de comportament provoacă ironie. Întreaga putere este în mîinile lor, toate structurile de forţă sînt la dispoziţia lor. Cine dacă nu ei este obligat să asigure ordinea de drept. Ei simt cu toată firea lor cum le alunecă pămîntul de sub picioare. Şi nu au inventat nimic mai bun decît să ameninţe poporul cu consecinţe triste în caz dacă actuala elită de la guvernare va pierde puterea. În ultimii cinci ani coaliţia doar a jefuit poporul, şi-a bătut joc cum a vrut, iar acum îndrăzneşte să ameninţe”, s-a indignat Reşetnicov.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?