Coronavirus stiri: 8216
Obiectiv european stiri: 317
Criza energetică stiri: 945

Ofițerii structurilor de forță vor discuta situația din Moldova

21 noi. 2014,, 08:15   Societate
3300
Foto: newsmoldova.ru
Ofițerii structurilor de forță din Republica Moldova se vor întruni pe 22 noiembrie 2014 într-o ședință extraordinară, informează NOI.md cu referire la comunicatul emis de comitetul organizatoric.

În cadrul reuniunii, care va avea loc la Palatul Sindicatelor din Chișinău, va fi analizată situația social-politică din țară, vor fi punctate principalele pericole pentru securitatea națională a Republicii Moldova și vor fi înaintate propuneri pentru îmbunătățirea situației.

La ședință vor participa veterani ai Serviciului de Informații și Securitate, ai MAI, ai Ministerului Apărării, ai trupelor de grăniceri și subdiviziunilor cu destinație specială, precum și veterani ai războiului din Afganistan.

În calitate de oaspeți la reuniune au fost invitați lideri ai partidelor politice și mișcărilor obștești din Moldova, personalități marcante și reprezentanți ai Bisericii, activiști ai diferitor comunități naționale și ai diasporei moldovenești de peste hotare, reprezentanți ai mass-mediei din Moldova și din străinătate.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав