X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Afiş pentru 19 noiembrie

19 noi. 2014,, 08:30   Societate
2330 0
Foto: votpusk.ru
Concerte

La 18:00 pe scena Palatului Naţional va avea loc un Concert festiv, dedicat aniversării a 40 de ani de la inaugurarea uneia dintre cele mai mari săli de concerte din capitală. În cadrul festivităţii vor evolua renumiţii interpreţi şi colective moldoveneşti.

Cinema

Reţeaua de cinematografe „Patria Multiplex” propune spre atenţia cinefililor difuzarea filmului „Cel mai de preţ cadou” („The best of me”), a dramei „Serena” cu Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, a filmului fantastic de aventură “Interstellar: Călătorind prin univers”, a thrillerului „Înainte să adorm” („Before I go to sleep”) cu Nicole Kidman, precum şi a peliculei “Furia: Eroi anonimi” („Fury”) cu Brad Pitt. Amatorii formatului 3D vor avea posibilitatea să vizioneze uimitoarea poveste a transformării unui robot experimental, binevoitor, într-o maşină invincibilă de luptă, în desenul animat „Cei şase super eroi”. Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei.

Expoziţii

În perioada 18-21 noiembrie, în incinta Centrului comercial „MallDova” se va desfăşura expoziţia „Designeri şi creatori din cartierele creative ale Rigii”, prilejuită de aniversarea a 96-a de la proclamarea independenţei Republicii Letone.

La 13-27 octombrie, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” are loc vernisajul lucrărilor participanţilor la Concursul de artă plastică „„Jan Alojzy Matejko”. În total sînt prezentate 73 de lucrări ale 62 de participanţi.

De pe 15 pînă pe 30 noiembrie la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală se desfăşoară Expoziţia de fotografie „Dragostea pentru adevăr”.

În perioada 30 octombrie - 30 noiembrie, la Muzeul Naţional de Artă este prezentată expoziţia picturilor din secolele XIX-X „Călătorie în timp”. La expoziţie sînt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari constituie 2 lei, pentru adulţi – 10 lei.

Între 31 octombrie şi 30 noiembrie, la Galeria de artă „M-ART” se desfăşoară o expoziţie a pictorului moldovean, preşedintelui Asociaţiei pictorilor ruşi, Serghei Sulin. Galeria a fost deschisă pe lîngă Biblioteca municipală „M. Lomonosov”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?