X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Veaceslav Negruța aderă la PLR

18 noi. 2014,, 13:40   Politică
3179 0
Foto: ipn.md
Fostul ministrul al Finanțelor și fost membru al PLDM Veaceslav Negruța a anunțat astăzi că aderă la Partidul Liberal Reformator. Acesta și-a argumentat decizia prin faptul că echipa PLR este o adevărată platformă civică, capabilă să asigure parcursul european al țării, informează NOI.md.

„Nu este corect să fim puși în situația de a alege între Est și Vest, nu avem de ce să ne uităm spre lucruri care ne sînt străine și în detrimentul dezvoltării Republicii Moldova. Refuz să cred că în Parlamentul Republicii Moldova este loc pentru trădători de țară, care merg la Moscova să dea informații despre cum să bată în compatrioții noștri, în businessul nostru, în exportatorii noștri sau pentru cei care vor să facă din Parlamentul Republicii Moldova un karaoke și să decidă repertoriul. Este total greșit cînd oameni fără experiență doresc să dicteze agenda Republicii Moldova”, a punctat Negruța.

Acesta a venit și cu un mesaj la adresa funcționarilor publici, îndemnîndu-i să nu se lase cumpărați cu promisiuni electorale și să aleagă ceea ce cred de cuviință la scrutinul din 30 noiembrie.

Precizăm că Veaceslav Negruța a deținut funcția de ministru al Finanțelor în perioada anilor 2009-2013. Acesta demisionat din funcție în august 2013, iar ulterior s-a retras și din Partidul Liberal Democrat, formațiunea cu ajutorul căreia s-a lansat în politică încă în anul 2007.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?