X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cîinele – cel mai bun prieten al omului (FOTO)

17 noi. 2014,, 17:30   Societate
3075 1
Foto: noi.md
La Filarmonica Naţională pentru copiii de la şcolile-internate a fost organizat un program distractiv-informativ cu participarea cîinilor de la Şcoala de dresaj canin „Dog Hogwarts”, relatează NOI.md.

Acţiunea „Cîinele şi copilul” a avut un caracter educativ. În cadrul programului chinologii au împărtăşit cu copiii experienţa, i-au învăţat cum să îngrijească, să dreseze şi să iubească un cîine.

La eveniment au fost invitaţi copiii de la internatele din Străşeni, Rezina, precum şi de la şcoala auxiliară - internat nr. 5. Micii oaspeţi au putut să se bucure de showul demonstrativ al diverselor rase de cîini, de prezentări spectaculoase ale colectivelor de copii, precum şi de tombole.

„Ne-am dori ca copiii să perceapă cîinii nu în calitate de agresori, ci ca cel mai apropiat prieten”, a explicat organizatorul evenimentului, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor „Alga”, Valentina Dudnic.

Se mai prevede să se aducă cîţiva cîini pentru proceduri de a reabilitare a copiilor cu dezabilităţi de la şcoala internat nr. 5 de la Chişinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?