Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Un constructor de mansarde îi face pe locatari să doarmă „sub cerul liber” (FOTO)

13 noi. 2014,, 12:00   Societate
3520 1
Foto: noi.md
Locatarii blocului cu trei etaje de pe strada Dumitru Rîşcanu se plîng că constructorul mansardei, care în urmă cu doi ani a scos o parte din acoperiş, a suspendat ulterior lucrările de construcţie pe motiv că nu dispune de mijloace financiare, relatează NOI.md.

Potrivit persoanelor afectate, mulţi dintre vecini nici nu şi-au dat consimţămîntul pentru construcţii. În opinia lor, în acte sînt semnăturile lor falsificate. De nenumărate ori ei au încercat să intre în contact cu proprietarii firmei, însă mereu li se fac promisiuni deşarte. Cînd vor fi reluate lucrările de construcţie, nu se ştie. Pereţii sînt într-o stare deplorabilă, tavanele curg, peste tot e mucegai şi locatarii se tem că casa se va surpa. Cine le va acorda locuinţe în acest caz?

Antreprenorul nu-l ia în seamă nici pe reprezentantul Ministerului Construcţiilor, căruia locatarii i-au solicitat ajutor. Potrivit lui, cu cît mai insistent locatarii vor solicita verificări, cu atît mai lung va fi procesul.

În etapa actuală locatarii sînt de acord să nu mai împiedice lucrările de construcţii, însă acoperişul rămîne neterminat, iar soarta locatarilor nu preocupă pe nimeni.

Ne-am adresat la Primăria Chişinăului și ni s-a spus că singura soluţie pentru locatari ar fi să depună o reclamaţie colectivă la Direcţia corespondenţă, petiţii şi audienţă, unde va fi examinată această plîngere.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?