X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1415

Cum e să vinzi un măr cu 20 de lei? Primele încercări marca ”Business Factory” (VIDEO) ©

12 noi. 2014,, 15:38   Societate
1749 0

A mai trecut o săptămână pentru participanții reality show-ului ”Business Factory”, timp în care cei 7 au îndeplinit prima temă pentru acasă, s-au pus pe căutat furnizori de marfă şi primii clienţi, dar şi au înfruntat prima provocare, care le-a scos la iveală calitățile antreprenoriale și abilitățile de convingere. Tot învățăceii noștri au fost inițiați în ale marketingului la o nouă lecție de Coaching.

Provocarea de a vinde un măr în stradă, cu 20 de lei, timp de 30 de minute i-a pus pe tinerii antreprenori în situaţia de a căuta variate soluţii ca să-şi atingă scopul, inclusiv accente pe promovarea produsului autohton, participarea la acte de caritate sau un lanţ de bartere la Piaţa Centrală, în cazul lui Arcadie Scobioală, până a obținut suma de 20 de lei.

Rezultatele finale:

Daniel Budici: 30 min, 0 lei

Irina Rogojina: 9 min, 27 lei

Viorel Barbănouă: 3 min, 20 lei

Valeria Cosonea: 6 min, 50 lei

Ilie Crețu: 10 min, 50 lei

Ana-Maria Cojocaru: 14 min, 20 lei

Arcadie Scobioala: 23 min, 20 lei

Pentru viitorii businessmeni munca abia a început. Săptămâna aceasta ei vor face față altor încercări: să elaboreze propriul Landing Page, bannere, flyere şi să vadă cu ce avantaje ar putea cuceri piaţa autohtonă.

Nu uita să urmăreşti reality showul “Business Factory” în fiecare seară de sâmbătă şi să-ţi susţii favoritul votând pe pagina proiectului TV: factory.angrybusiness.md.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав