Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fermierii și-au cerut scuze, aruncînd în fața clădirii Guvernului mere alterate

10 noi. 2014,, 17:30   Societate
5952 7
Foto: locals.md
„Scuzați-ne... Noi nu producem atît cît voi furați!” Și chiar dacă fură cei cărora le-au fost adresate mesajele, cu siguranță nu putregaiul împrăștiat astăzi în Piața Marii Adunări Naționale de către fermieri, care au organizat o acțiune de protest în fața Guvernului, informează NOI.md.

Potrivit sursei, centrul capitalei a fost astăzi inundat cu mere alterate. Participanții la manifestație purtau pancarte pe care scria: „Mințiți de îngheață merele!”, „Scuzați-ne... Noi nu producem atît cît voi furați!”.

Fermierii au adus și manechine cu chipurile politicienilor moldoveni, pe care le-au împroșcat cu mere alterate. Printre cei care aruncau activ producția alterată figura și fostul ministrul al Agriculturii Valeriu Cosarciuc, care în prezent deține funcția de președinte al Asociației Producătorilor Agricoli din Moldova.

Participanții purtau și alte pancarte, pe care era indicată cantitatea de mere care au înghețat în diferite raioane ale țării: Dondușeni – 19 mii de tone”, „Soroca – 22 mii de tone”, „Ocnița – 20 de mii de tone”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?