COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6915
Coronavirus stiri: 7683

Ministrul Tineretului părăsește PLR

6 noi. 2014,, 13:20   Politică
2992 1
Foto: adevarul.ro
Ministrul Tineretului și Sportului, Octavian Bodișteanu, a anunțat astăzi că părăsește Partidul Liberal Reformator pentru a-și duce la bun sfîrșit mandatul de ministru. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing, informează NOI.md.

Octavian Bodișteanu și-a argumentat decizia prin faptul că nu vrea să fie supus presiunilor în această campanie electorală și să fie părtaș la anumite jocuri politice. Acesta a ținut să precizeze că va activa de acum înainte pe cont propriu.

„Am luat o decizie deloc ușoară, deloc simplă – de a părăsi echipa Partidului Liberal Reformator. Am luat această decizie pentru a-mi duce la bun sfîrșit mandatul de ministru, pentru a nu participa la diferite jocuri politice și a fi supus presiunilor.

Consider că echipa PLR a jucat un rol important în salvarea cursului proeuropean, dar circumstanțele create astăzi mă fac să concluzionez că există anumite jocuri, la care nu vreau să particip”, a declarat Bodișteanu. Funcționarul nu a precizat deocamdată dacă intenționează să adere la un partid.

Precizăm că săptămîna trecută, un grup de membri ai Partidului Liberal Reformator a anunțat că părăsesc formațiunea și aderă la Partidul Democrat. Aceștia s-au arătat nemulțumiți de faptul că PLR va participa în mod independent la alegeri. La rîndul lor, reprezentanții conducerii PLR i-au acuzat pe foștii colegi de coaliție de faptul că le racolează membrii.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽