X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Dodon: Comuniștii stau între două scaune (VIDEO)

6 noi. 2014,, 11:10   Politică
6909 19
Foto: noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, susține că poziția comuniștilor față de vectorul politicii externe e Republicii Moldova este una inexplicabilă. Politicianul a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că ținta atacurilor electorale ale PCRM ar fi socialiștii, și nu partidele de guvernare, notează NOI.md.

Acesta a anunțat că va veni cu o adresare către Vladimir Voronin în viitorul apropiat, pe marginea situației create. „Poziția comuniștilor, care încearcă să joace pe două scaune, este foarte stranie, însă aceasta este poziția care și-au asumat-o. De ce? Să le explice oamenilor. Comuniștii mai mult critică socialiștii decît guvernarea, ceea ce este foarte straniu, asta înseamnă că puterea pentru ei nu este o problemă”, a precizat Dodon.

Potrivit politicianului, atacurile din ultima perioadă la adresa formațiunii sale ar fi regizate de anumite forțe politice. „Observ în ultimul timp: cum vine o comandă, toți cîntă aceeași piesă, de parcă scenariul ar fi scris într-un oficiu, de aceeași persoană. Zilele trecute au avut aceleași mesaje despre socialiști. Plahotniuc și Voronin se tem de faptul că socialiștii vor accede în parlament”, a conchis Dodon.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?