X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Afiş pentru 6 noiembrie

6 noi. 2014,, 10:00   Societate
2627 0
Foto: gagauzinfo.md
Concerte

În Sala Mare a Palatului Feroviarilor, cu începere de la ora 18:00, va avea loc un concert caritabil în susţinerea lui Tudor Chirlan, care are nevoie de o intervenţie chirurgicală costisitoare. La eveniment participă starurile moldoveneşti.

În Sala cu Orgă, începînd cu ora 18:00, va avea loc concertul „Seara Tangoului”, în cadrul cărui vor fi interpretate operele muzicale în stil tangou. În program vor răsuna „Anotimpurile” – patru tangouri pentru vioară şi corzi, iar perla muzicală a Serii Tangoului va fi opera compozitorului argentinian Martin Palmer „Misa a Buenos Aires” (mesă în stil tangou).

Teatre

Pe scena Teatrului Dramatic de Stat „A. P. Cehov”, la ora 18:30 va fi prezentat un spectacol – mărturisire poetico-muzicală, „Alexandr Vertinski. Bal Gospoden…”, în două acte.

Pentru copii

Teatrul de Păpuşi „Licurici” va prezenta, cu începere de la ora 11:00, povestea muzicală „Elefănțelul curios”, după R. Kipling.

Acţiuni

Pînă la 7 noiembrie în Moldova se va desfăşura acţiunea caritabilă „Să le facem o bucurie copiilor din orfelinate!”, graţie cărei va putea fi organizată o sărbătoare veselă – festivalul de binefacere pentru copiii de la internate. Este necesar să se colecteze 50 de mii de lei. Banii pot fi transferaţi pe conturile Organizaţiei obşteşti „Vatra”.

Expoziţii

În perioada 30 octombrie - 30 noiembrie, la Muzeul Naţional de Artă se desfăşoară expoziţia picturilor din secolele XIX-X „Călătorie în timp”. La expoziţie sînt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari constituie 2 lei, pentru adulţi – 10 lei.

La 4-7 noiembrie, pe teritoriul CIE „Moldexpo” are loc Expoziţia Internaţională Specializată „Shops & Restaurants”, ediţia a VIII-a, care are ca obiectiv dezvoltarea businessului, menţinerea relaţiilor de parteneriat şi a dialogului profesionist pe piaţa de desfacere a produselor alimentare.

Iubitorii de artă vor putea vizita la Muzeul Naţional de Artă expoziţia de picturi a renumitului sculptor belgian şi francez Idel Ianchelevici, care va rămîne deschisă pînă la 15 noiembrie.

Cinema

Reţeaua de cinematografe „Patria Multiplex” propune spre atenţia cinefililor difuzarea comediei ruse „Amar.2”, cu Serghei Svetlakov în rolul principal, a thrillerului „Înainte să adorm” („Before I go to sleep”) cu Nicole Kidman, precum şi a peliculei “Furia: Eroi anonimi” cu Brad Pitt. Amatorii formatului 3D vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu uimitoarea poveste a transformării unui robot experimental, binevoitor, într-o maşină invincibilă de luptă, în desenul animat „Cei şase super eroi”. Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?