X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Halloween cu ciudăţenii, la Shopping MallDova (FOTO,VIDEO) ©

4 noi. 2014,, 10:42   Societate
7446 3


La sfârșit de săptămână, aproape 30.000 de persoane și-au dat întâlnire la Shopping MallDova, la cea mai tare petrecere a toamnei, Noaptea Ciudăţeniilor de Halloween. În acest an, petrecerea a fost una cu totul specială: locul vampirilor şi al scheletelor a fost luat de vrăjitori veseli, fantome binevoitoare și animatori pozitivi.

Vizitatorii Shopping MallDova s-au bucurat timp de o săptămână de atmosfera de sărbătoare şi au învăţat în atelierele special organizate să-şi creeze propriile măşti şi costume, pentru ca în seara de 31 octombrie să se transforme în cele mai ciudate, haioase și neobișnuite personaje.

Cei care nu au reușit, s-au pregătit chiar în seara petrecerii - maeștrii Body Art au avut grijă ca nimeni să nu rămână cu fața nepictată.

Showul de Halloween s-a desfăşurat într-o atmosferă agreabilă pentru vizitatorii de toate vârstele şi a inclus muzică ritmată, dansuri tematice şi animatori zglobii. Pe parcursul serii au fost organizate o mulțime de concursuri, în care publicul a ales cele mai originale costume feminine și masculine, cel mai impresionant machiaj, cea mai originală mască sau cel mai neobișnuit cuplu deghizat. Participanții s-au ales cu premii de valoare, oferite de partenerii Shopping MallDova.

Shopping MallDova vă aşteaptă să reveniţi oricând, cu ocazii speciale sau în zilele obişnuite, pentru că aici este locul în care vă faceţi plinul de cumpărături, dar și de distracție!


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?