Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Președintele Partidului Popular European: Moldovenii sînt respectați în UE mai mult decît se crede

3 noi. 2014,, 18:15   Politică
4010 3
Foto: monitorulcj.ro
„Republica Moldova trebuie să urmeze cursul integrării europene, întrucît UE îi va oferi o nouă șansă de reușită”. Acest mesaj a fost transmis astăzi de președintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, aflat în vizită la Chișinău la invitația liderului PLDM, Vlad Filat, informează NOI.md.

„Trebuie să fiți mîndri că sînteți moldoveni. Moldovenii sînt respectați în UE mult mai mult decît vă imaginați. Fiți vigilenți, continuați să lucrați în această direcție. Europa oferă o nouă șansă de reușită”, a declarat Daul.

Potrivit liderului PPE, cetățenii Republicii Moldova vor trebui să fie extrem de atenți atunci cînd își vor da votul pentru un partid sau altul la alegerile din 30 noiembrie. Acesta i-a îndemnat să nu se lase păcăliți de mesaje populiste.

„Cetățenii moldoveni nu trebuie să asculte toate sirenele din părți, ci trebuie să meargă pe drumul valorilor europene. UE va ajuta Moldova să-și valorifice potențialul. UE este un model de solidaritate. Ca oriunde în timpul alegerilor, populiștii sînt ascultați, dar ei nu vin cu soluții, ci numai cu vorbe frumoase”, a spus Daul.

Precizăm că Partidul Liberal Democrat din Moldova face parte din familia Partidului Popular European.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?