Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Renato Usatîi își anulează concertele electorale

3 noi. 2014,, 17:05   Politică
14874 19
Foto: allmoldova.com
Omul de afaceri Renato Usatîi a anunțat că anulează concertele cu participarea interpretului rus Stas Mihailov și a trupei „Blesteașcie”, care urmau să aibă loc în cîteva raioane ale țării. Usatîi a menționat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că a luat decizia după ce a fost informat că la aceste evenimente s-ar pregăti provocări, notează NOI.md.

„Am fost informat despre faptul că între 4 și 10 noiembrie va fi o altă provocare serioasă. Au apărut anumite detalii și am decis să anulez aceste concerte. Le sînt recunoscător colaboratorilor de poliție care au furnizat aceste informații. Promit că voi organiza concertele deja după 1 decembrie”, a spus Usatîi.

Omul de afaceri a mai menționat că deține informații precum că pe numele său va fi deschis un nou dosar penal, al cincilea la număr. „Liderii unor partide politice sînt tare nemulțumiți de faptul că ratingul lui Renato Usatîi este în creștere, ei sînt deranjați că pierd electoratul”, a spus Usatîi.

Precizăm că spectacolele cu participarea lui Stat Mihailov urmau să aibă loc la Chișinău, Bălți, Florești și Anenii Noi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?