ANRCETI a stabilit cuantumul plăţilor de reglementare şi monitorizare pentru anul 2015

ANRCETI a stabilit cuantumul plăţilor de reglementare şi monitorizare pentru anul 2015
Foto: newsmoldova.ru
Consiliul de administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a aprobat o hotărîre prin care a decis să menţină cuantumul plăţilor de reglementare şi monitorizare pentru anul 2015 la nivelul anului curent – de 0,3 la sută din volumul venitului provenit din activităţile practicate în domeniul comunicaţiilor electronice de către furnizorii de reţele şi/sau servicii de comunicaţii electronice. Hotărîrea respectivă a fost publicată în Monitorul Oficial din 31 octombrie 2014, informează NOI.md.

Conform Legii comunicaţiilor electronice, ANRCETI stabileşte cuantumul plăţilor de reglementare şi monitorizare pentru anul următor la un nivel suficient să acopere cheltuielile necesare pentru asigurarea activităţii sale şi publică, pînă în data de 1 noiembrie, decizia sa privind acest cuantum în Monitorul Oficial al Republicii Moldova. Cuantumul plăţilor de reglementare şi monitorizare se stabileşte în baza estimării volumului veniturilor provenite din activităţile din domeniul comunicaţiilor electronice, în mărime de pînă la 0,3 la sută din volumul venitului estimat.

Cuantumul plăţilor de reglementare şi monitorizare stabilit de Consiliul de administraţie al ANRCETI este valabil pentru veniturile obţinute de furnizorii de reţele şi/sau servicii de comunicaţii electronice în anul financiar 2015. Plăţile de reglementare şi monitorizare calculate în baza cuantumului stabilit vor fi achitate începînd cu 1 ianuarie 2015.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load