Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

„TRICON” stă bine pe picioare (VIDEO)

1 noi. 2014,, 09:30   Business
7475 0
Foto: noi.md
„Noi ne numărăm printre mastodonții industriei ușoare moldovenești: fabrica activează din anul 1966. Datorită unui management calculat, noi nu doar am supraviețuit în anii 90 de tristă faimă, am rezistat privatizării și altor încercări, dar stăm bine pe picioare și astăzi, promovăm cu succes producția noastră în Italia și Germania”, a relatat pentru NOI.md directorul comercial al SA „TRICON” (Cahul), Irina Rudenco.

La Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” se desfășoară Săptămîna Modei - Expoziția internațională specializată „Moldova Fashion Expo”.

Irina Rudenco a recunoscut că „datorită celor două tipuri de producție – cusut și tricotare, întreprinderea se deosebește de alte fabrici de profil și are un asortiment larg: de la paltoane, jiletci, fuste, bluze pînă la articole tricotate”. „Acum creăm două colecții sezoniere noi”, a relatat directorul comercial al întreprinderii.

„În cadrul acestei expoziții noi prezentăm producția noastră, care poate fi procurată de toți doritorii în magazinele noastre de firmă din Cahul, Chișinău și Bălți”, a precizat Rudenco.

Potrivit interlocutoarei, întreprinderea activează în baza materiei prime a clientului (sistemul Lohn) și a comenzilor partenerilor din Italia și Germania, unde sînt exportate 90% din producția finită. Pe piața internă sînt comercializate doar 10% din marfă. Însă, datorită activității serioase a secției de design și abordării creative a modelierilor, întreprinderea speră să se lanseze în timpul apropiat pe piața externă anume cu producție proprie.

„Ne dorim nu doar să ocupăm un loc pe piețele de peste hotare, dar și să ne menținem stabil acolo”, a subliniat Rudenco.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?