Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Noul magazin „Viorica”, de acum şi în oraşul Orhei (VIDEO)

29 oct. 2014,, 09:00   Societate
7557 0
Foto: noi.md
Compania „Viorica-Cosmetic” şi-a propus să-i bucure pe locuitorii oraşului Orhei şi a deschis un nou magazin specializat de cosmetică şi parfumerie. La noul magazin „Viorica” este prezentat un asortiment larg de produse cosmetice reînnoite. Vînzătorii-consultanţi vor ajuta la selectarea individuală a mijloacelor necesare pentru întreţinerea pielii şi părului.

Cumpărătorii au fost impresionaţi de un asortiment vast de inovaţii cosmetice expuse în magazinul „Viorica” reînnoit şi stilizat. Majoritatea lor au intrat în magazin pentru prima oară, fiind atraşi de stilul şi designul nou al încăperii. Stilul individual al magazinelor „Viorica” este o abordare nouă a Companiei pentru atragerea cumpărătorilor şi promovarea produselor cosmetice pe piaţa moldovenească.

Fiind de o calitate superioară, produsele cosmetice „Viorica” sînt fabricate în conformitate cu Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001:2008, implementat la întreprindere, au trecut toate testele clinice şi au fost avizate de Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova.

Colaborînd cu cele mai experimentate companii străine de materie primă, precum şi bazîndu-se pe aprecierile consumatorilor, specialiştii de la Compania „Viorica” studiază şi implementează tehnologii inovaţionale la elaborarea noilor produse.

În magazinul specializat „Viorica” este prezentat un asortiment vast de produse cosmetice moldoveneşti din seriile «Flovio» şi «Violelle». Produsele au fost create cu aplicarea unor tehnologii inovaţionale şi exclusiv în baza unor componente unice – ingrediente naturale, extrase şi uleiuri din plantele cultivate în Moldova şi recomandate de către majoritatea experţilor cu renume mondial în domeniul cosmetologiei.

"Acum este sezonul cînd frumuseţea corpului nostru are nevoie de o îngrijire speciala! Pielea îşi pierde senzaţia de confort, se veştejeşte și începe să se usuce. Din cauza vremii în continua schimbare îşi pierde strălucirea și părul nostru. Prin urmare, este necesar să se aleagă corect produsele cosmetice nu numai pentru îngrijirea pielii, dar şi a părului, cu atît mai mult că gama largă de produse „Viorica” permite clienților noștri să-şi aleagă produse cosmetice pe grupe de vîrstă şi în dependenţă de necesităţile individuale, "- a declarat la ceremonia de deschidere a magazinului PR-managerul Companiei „Viorica-Cosmetic”, Oxana Chiriţa.

În afară de aceasta, la magazin pot fi găsite şi produsele noi: săpun-cremă lichid pentru piele sensibilă, săpun lichid pentru igiena intimă, măşti nutritive şi măşti-scrub pentru faţă.

„În ajunul sezonului rece ar fi binevenită procurarea unei măşti-scrub pentru curăţarea tenului, cu ulei de nuci şi substanţe naturale pentru exfoliere, precum şi a cremei-mască nutritive cu uleiul de Shea”, a explicat tehnologul-cosmetolog al Companiei „Viorica-Cosmetic”, Ludmila Gatman.

În curînd va apărea o serie nouă pentru nou-născuţi „Bebeluş”, care va ajuta mămicile la pentru îngrijirea îngrijirea copilului. În asortimentul ei sînt incluse toate produsele necesare: şampoane hipoalergice, uleiuri pentru masaj, creme protectoare şi împotriva iritaţiilor, cu arome hipoalergice, fabricate din extrase ecologic pure, cu conservanţi naturali blînzi.

Noul magazin „Viorica” este situat pe adresa: oraşul Orhei, strada Piatra Neamţ, 1.

Pe viitor compania preconizează să extindă reţeaua de magazine pe întreg teritoriu al republicii, oferind clienţilor săi tot ce e mai bun în natură!



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?