Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Afiş cultural pentru 28 octombrie

28 oct. 2014,, 10:00   Societate
3009 0
Foto: fest.md
Filme

Cinematograful „Patria” va continua difuzarea thrillerului fantastic „Rămași în urmă” („Left Behind”) cu Nicolas Cage în rolul principal, a dramei „Judecătorul” cu Robert Downey Jr., precum şi a comediei ruse „Amar.2”, cu Serghei Svetlakov. Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei.

În cadrul Festivalului Zilelor Filmului Rus, la cinematograful „Patria-Multiplex” din sectorul Rîşcani, precum şi în Centrul comercial „MallDova”, cu începere de la ora 14:00 va fi proiectat documentarul „Zelidin. Răsfoind viaţa”. Apoi la ora 16:00 va fi derulat filmul artistic „Două femei”, regia Vera Glagoleva.

Totodată, cinematograful “Odeon” îi invită pe locuitorii capitalei să viziteze Festivalul Filmului Studenţesc “Debut”, în cadrul căruia între orele 18:00 şi 21:00 vor fi derulate filmele de proiect ale studenţilor Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice.

Pentru copii

Reţeaua de cinematografe „Patria-Multiplex” oferă amatorilor formatului 3D posibilitatea să se familiarizeze cu uimitoarea poveste transformării unui robot experimental, binevoitor într-o maşină invincibilă de luptă, în desenul animat „Cei şase super eroi”.

Expoziţii

În perioada 17 octombrie – 4 noiembrie, la Galeria de Artă a Ambasadei Ungariei, va avea loc un vernisaj de tablouri al pictoriţei Anastasia Sidorenco, în vîrstă de 22 de ani. Intrarea la expoziție este liberă de luni pînă vineri, de la 11.00 pînă la 12.00.

Iubitorii de artă vor putea vizita la Muzeul Naţional de Artă expoziţia de picturi a renumitului sculptor belgian şi francez Idel Ianchelevici, care va rămîne deschisă pînă la 15 noiembrie.

În plus, la Centrul Expoziţional „Constantin Brâncuşi” a fost deschisă Bienala Internaţională de Arte Decorative Aplicate, ediţia a III-a, care va familiariza vizitatorii cu multitudinea diverselor direcţii de artă şi posibilităţile artei decorative aplicate în epoca modernă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?